Aquesta pàgina pertany a www.evagomez.com, pàgina oficial de la cantautora Eva Gómez.

dissabte, 7 de novembre del 2020

EL CEL I LES FORMES DEL VENT. Nou disc, noves perspectives.

El dia 22 d'octubre de 2020 va veure la llum EL CEL I LES FORMES DEL VENT, un grapat de cançons plenes de llum i esperança. Aquest nou disc és fruit de molt de treball i constància al llarg de cert temps. En companyia de la meua companya, la música i multiinstrumentista Laura Miñarro, he produït les dotze cançons (i alguna més que vam decidir deixar fora del CD) que el conformen i que semblen haver nascut de manera premonitòria. Però la cançó que dona títol al disc va nàixer allà per l'any 2010 i ha estat esperant tot aquest temps per poder-se enregistrar amb els honors que mereix. Com ella, algunes més... I la resta, son temes que van ser creats posteriorment, però abans de tot l'estat d'alarma i demés desventures que encara estem vivint actualment.

Cap novetat seria dir que hem partit des de la més honesta de les possibilitats de dur avant el projecte per mèrits propis. Nosaltres hem tocat, cantat, gravat, produït, dissenyat, autoeditat... I per suposat lletres i músiques son pròpies al 100%. Com dic, cap novetat en quant a la metodologia creativa. Magrat això, EL CEL I LES FORMES DEL VENT mostra un esperit renovat; un camí obert sota un cel immens ple de possibilitats. Cançons diverses i sentides; on cada acord, cada melodia i cada paraula ix de la part més profunda de nosaltres. 

Estilistacament hem fet allò que ens ha nascut, sense pensar en agradar més o menys. Però és cert que cada cançó pot arribar de manera sobrenatural a una part de nosaltres sense saber molt bé per què. I sense saber molt bé per què, torne a sentir-me com un canal comunicatiu que solta sense mida allò que li arriba de no se sap molt bé quin univers.

Tornant a la Terra... 

Com sempre (i ara més que mai), seguim en la tasca d'obrir-nos camí entre senders i senderes que sempre han estat plens de fang. Però és que ara mateix, eixos senders estan més estancats que mai... Malgrat tot, esperem poder mostrar-vos molt prompte en directe les cançons que formen el nostre cel musical en aquests moments. 

Podem fer-vos la promesa de que encara posarem més il·lusió per fer-vos arribar l'energia que us volem transmetre amb el nostre treball; amb el CD, via online i amb els directes presencials. I amb tot, algunes novetats que anireu descobrint amb el pas dels dies abans de les presentacions en directe que ja estem preparant amb molta cura i alegria.

Si ens voleu ajudar adquirint un CD, ens podeu escriure a: info@evagomez.com 

Moltes gràcies per la vostra atenció i el vostre suport.

Salut i força!