Aquesta pàgina pertany a www.evagomez.com, pàgina oficial de la cantautora Eva Gómez.

dimarts, 3 de novembre del 2020

LA VACA QUE RIU, Millor Espectacle de Circ de les Arts Escèniques Valencianes 2020

LA VACA QUE RIU (Cia. PATRÍCIA PARDO)

MILLOR ESPECTACLE DE CIRC DE LES ARTS ESCÈNIQUES VALENCIANES 2020

De vegades, començar una aventura sense saber molt bé on arribaràs és justament el camí més encisador i satisfactori. Emprendre aquesta tasca de la mà de la gran dramatura Patrícia Pardo va suposar obrir un nou horitzó davant les nostres possibilitats i immenses ganes de formar part d'un projecte artísticament tan ric i amb un missatge tan valent.

Patrícia Pardo amb Ilyá Gendler, Joana Alfonso i Mónika Vázquez recollint el premi al Teatre Principal de Castelló.

L'obra LA VACA QUE RIU, dirigida per Patrícia Pardo ha aconseguit el PREMI AL MILLOR ESPECTACLE DE CIRC DE LES ARTS ESCÈNIQUES VALENCIANES 2020.

Laura Miñarro i Eva Gómez vam composar, adaptar, produïr i enregistrar la música d'aquesta genial obra plena d'humor, circ i crítica social; on la dura realitat supera qualsevol de les tres vessants abans esmentades.

Podem definir l'obra com: LA CREATIVITAT, la delicadesa, la cura. El poder, la impunitat, la tortura.

Si voleu conéixer tot l'equip humà que forma LA VACA QUE RIU, en aquest enllaç teniu la fitxa artística de l'espectacle: LA VACA QUE RIU

Participar en aquesta obra ens ha suposat com a músiques poder obrir portes i albirar ponts per poder creuar a terres i paradissos molt diversos i interessants.

Gràcies a Patrícia Pardo per l'oportunitat i a tot l'equip pels grans moments viscuts.